18 ianuarie 2009

Confort si relaxare... traite in propria lumina

Daca m-ai intreba ce vad in momentul acesta, fara nici o legatura cu realitatea, as zice: un pat de aluminiu, o fotografie in rama, o lampa cu gaz, privirea proaspata a unui copil... si le vad in alb si negru.
Alb, negru.. se zice ca aceste non culori iti ia din energie. Atrage dupa tine indiferent ce ai face o pata de culoare.
Traiesc intr-o lume pictata: alb, mov, verde, roz, galben, portocaliu,negru.
Culorile sunt niste vibratii, au propria semantica..si daca vibratia pe care noi o percepem ca sunet poate fi intr-o nota dicordanta sau armonioasa, asa si vibratiile pe care noi le numim culori, pot sa-ti dea o stare de liniste sau de agitatie spirituala.
Nu vi s-a intamplat niciodata pana acum, sa purtati anumite haine de diferite culori si sa aveti o stare de je ne sais quoi? eu da, si nu mi-am gasit linistea pana nu am schimbat obiectul vestimentar care ma deranja.
se spune ca in mod curent culorile intra in contact cu aura nostra ... aura reflecta culorile eului superior...Nimic de pe pamant nu este rodul intamplarii si tot ce este natural are un scop. Culoarea nu face exceptie de la asta. Tot ceea ce trebuie sa facem este sa devenim mai constienti fata de culoare si fata de modul in care ea actioneaza asupra noastra.

Tu ce culoare preferi?

Un comentariu:

Da spunea...

I loove colours. Conteaza sa le porti in functie de stare, conteaza sa ajungi sa le porti pentru a-ti da starea...culorile conteaza.punct.